MIKROTYÖT

Roskien kerääminen

Työn kesto: 2-10h

Palkka: 8,80€/tunti

Sijainti: Kipinä ja Myllypuron nuorisotalo

Lisätietoja: Joonas Halonen 0401815271

Työnkuva: Tee hyvää ympäristöllesi keräämällä roskia yksin tai yhdessä kaverin tai ohjaajan kanssa. Saat tarvittavat välineet nuorisotalolta, tehtäväsi on siistiä ympäristöä ja täyttää saamasi roskapussit.

Käyttöliittymän testaaminen

Työn kesto: 1 tunti, 19.4-23.4 klo 8-16 välillä

Palkka: 8,80€/ tunti 

Sijainti: Etätyö, Teams

Lisätietoja: Antti Piispanen, alue- ja osallisuusohjaaja, 040 358 7719

Työnkuva: Tehtävänäsi on testata RuutiBudjetin uudistuvien nettisivujen käyttöliittymää. Testaus sisältää esittelyn, testauksen ja pienen haastattelun ja vie sinulta n. 40 min. Testiin osallistutaan ensisijaisesti Teams-yhteydellä. Osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotietoja tai tietoa RuutiBudjetista.

Opeta taitosi muille

Työn kesto: Sovittavissa

Palkka: 8,80€/ tunti 

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona) 

Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199 

Työnkuva: Tehtävänäsi on opettaa taitosi videon tai valokuvien muodossa muille. Taito voi olla esimerkiksi tanssiliike, taiteen tekemistä, kieli tai vaikka jotakin kouluaineisiin liittyvää. Kuvat ja/ tai video teksteineen julkaistaan Instagramissa @kipina_official -tilillä ja halutessasi voit julkaista sen myös omalla some-tililläsi (muistathan tällöin merkata julkaisuun hashtagit #mikrotyöt2021 #itäkeskuksennuorisotyöyksikkö #ruuti). Valokuvia julkaisussa saa olla enintään 10 kpl ja videon kesto mielellään 1-3 minuuttia. Muistathan tehdä myös kuvatekstin ja lisätä siihen myös sopivat hashtagit. 

Retkiapulainen

Työn kesto: 5 tuntia

Palkka: 8,80€/tunti

Sijainti: Stoa/retki Laajasaloon 2.4.2021 

Lisätiedot: nuorisotyöntekijä Helena Rautavuori p. 040 3347 294 

Työnkuva: Olla retken suunnittelussa ja toteuttamisessa mukana, aarrekartan suunnittelua, vastuuohjaajan kanssa muut sovitut tehtävät retken aikana ja lopuksi päivän arviointiin osallistuminen.  

Radio DJ

Työn kesto: 5h

Palkka: 8,80€/tunti

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)

Lisätietoja: Eevi Savolainen, mediatuottaja, 0406427544  

Työnkuva: Työtehtävänäsi on etsiä musiikkia Signaaliradion soittolistalle ja koostaa niistä soittolistoja soitettavaksi, kun radiosta ei tule juonnettua ohjelmaa. Radio DJ:nä etsit musiikkikappaleita internetista ja työtehtäviisi kuuluu artisteihin yhteydenottaminen ja radiostoittoon luvan kysyminen. Luvan saatuasi kirjaat löytämäsi kappaleiden ja artistien tiedot excel-taulukkoon. Signaalimedia on nuorten mediayhteisö, jonka tavoitteena on saada nuorten ääni kuuluviin. Radio DJ -työpaikkoja on auki samanaikaisesti useampi ja niihin on jatkuva haku. Työaikaan sisältyy 30 min perehdytys.    

Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja

Työn kesto: Sovittavissa

Palkka: 8,80€/tunti

Sijainti: Kipinä ja/ tai etätyö

Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199

Työnkuva: Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja, josta olisi iloa muille nuorille. Sisältö voi liittyä johonkin teemaan (esim. halloween, musiikki, taide). Tapahtuman voi toteuttaa myös digitaalisesti. Suunnitelman ei tarvitse olla valmis, vaan voimme kehitellä ideaa yhdessä.