MIKROTYÖT

 

Taukojumppavideoita

Työn kesto: 10h
Palkka: 8.80€/ tunti
Sijainti: Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö, Nuorten toimintatalo kipinä
Lisätietoja: Selina Saari, Nuoriso-ohjaaja 0405055199
Työnkuva: Jumppavideoiden tekeminen

Tule tekemään kanssamme taukojumppavideoita nuorten tapahtumiin. Hulluimmatkin ideat ovat tervetulleita, lopulliset videot ovat n. 5 minuuttia kestäviä taukojumppia. Tehtävään kuuluu kaikkiin vaiheisiin osallistuminen, suunnittelu, kuvaaminen, esiintyminen ja videoiden editointi ohjaajan tukemana.

Apuohjaajia työnhakupajaan

Työn kesto: 10 tuntia
Palkka: 8,80€/ tunti
Sijainti: Itäkeskuksen nuorisotyöyksikkö, Nuorten toimintatalo Kipinä
Lisätietoja: Antti Piispanen, alue- ja osallisuusohjaaja, 0403587719
Työnkuva: Apuohjaajan tehtävät työnhakupajassa

Haluaisitko auttaa muita nuoria työnhaussa? Järjestämme helmi- maaliskuussa Kipinässä työnhakupajoja alueen nuorille. Tehtävään perehdytetään, ja saat sen myötä itsekin hyvää tietoa työnhakuun liittyvissä asioissa ja kokemusta neuvontaluonteisesta työstä. Pajan vetovastuu on nuoriso-ohjaajalla, sinun tehtäväsi on olla apuohjaaja, käytännössä autat muita nuoria yksilöllisesti esimerkiksi työhakemuksen kirjoittamisessa. 10 tunnin työaika jakautuu seuraavasti: kahden tunnin perehdytyskerta, kahden tunnin työpaja kerran viikossa kuukauden ajan. Pajat järjestetään kouluajan ulkopuolella.

Askartelunohjaajaksi Kipinään

Työn kesto: 10 tuntia, 2h/vko
Palkka: 8,80€/ tunti
Sijainti: Kipinä
Lisätietoja: Antti Piispanen, alue- ja osallisuusohjaaja, 0403587719
Työnkuva: Askartelupaja avoimen nuorisotalon toiminnan aikana 9-12-vuotiaille.

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa yhteistyössä nuoriso-ohjaajien kanssa avoimen nutan nuoremmille kävijöille (9-12-vuotiaat) askartelupajaa torstaisin klo 14-16. Kipinän henkilökunta voi olla avuksi suunnittelussa ja materiaalien hankinnassa. Jos pärjäät lapsiryhmän kanssa, olet idearikas ja sakset pysyy käsissäsi, tervetuloa töihin! Toivomme sinun voivan sitoutua neljän askartelukerran vetämiseksi, jolloin tehtävään kuuluu kaksi tuntia palkallista suunnitteluaikaa näitä kertoja varten.

Radio DJ

Työn kesto: 5h
Palkka yhteensä: 44€
Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)
Lisätietoja: Eevi Savolainen, mediatuottaja, 0406427544  
Työnkuva: Työtehtävänäsi on etsiä musiikkia Signaaliradion soittolistalle ja koostaa niistä soittolistoja soitettavaksi, kun radiosta ei tule juonnettua ohjelmaa. Radio DJ:nä etsit musiikkikappaleita internetista ja työtehtäviisi kuuluu artisteihin yhteydenottaminen ja radiostoittoon luvan kysyminen. Luvan saatuasi kirjaat löytämäsi kappaleiden ja artistien tiedot excel-taulukkoon. Signaalimedia on nuorten mediayhteisö, jonka tavoitteena on saada nuorten ääni kuuluviin. Radio DJ -työpaikkoja on auki samanaikaisesti useampi ja niihin on jatkuva haku. Työaikaan sisältyy 30 min perehdytys.    

Tunnusmusiikin säveltäjä

Työn kesto: 4h
Palkka yhteensä: 35,20€
Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)
Lisätietoja: Eevi Savolainen, mediatuottaja, 0406427544
Työnkuva: Studiossamme valmistuu paljon radio-ohjelmia ja podcasteja, jotka tarvitsevat tunnusmusiikkeja. Sävellä yksi tai useampi oman kuuloinen tunnusmusiikki, jota voidaan käyttää ohjelman tunnusmusiikkina.    

Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja

Työn kesto: Sovittavissa
Palkka: 8,80€/ tunti Sijainti: Kipinä ja/ tai etätyö
Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199
Työnkuva: Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja, josta olisi iloa muille nuorille. Sisältö voi liittyä johonkin teemaan (esim. halloween, musiikki, taide). Tapahtuman voi toteuttaa myös digitaalisesti. Suunnitelman ei tarvitse olla valmis, vaan voimme kehitellä ideaa yhdessä.