Yleinen

EMMA-School nuorille musiikintekijöille!

By 29.10.2020No Comments

Emma School -työpajat järjestetään helsinkiläisille 15-25 vuotiaille alasta kiinnostuneille nuorille Emma Gaalan ja Helsingin kaupungin yhteistyönä. Työpajojen tavoitteena on lisätä tietoa musiikkialasta, musiikin tuotannosta, levy-yhtiöiden ja tapahtumajärjestäjien toiminnasta, osallistaa ja rohkaista nuoria musiikkialalle ja aktiiviseen kulttuurin kehittämiseen, tukea monimuotoisen ja yhdenvertaisen kulttuurin kehitystä sekä luoda monialaista yhteistyötä musiikin alalla.

Ensimmäiset Emma School -työpajat järjestettiin 2019. Katso esittelyvideo.

Vuonna 2020 mukana ovat IFPI, Teosto, Gramex, Sony Music Finland, Elements Music, Fullsteam Management, Music Finland, Vallila Music House ja New Beat.

Ilmoittautuminen työpajaan on auki 4.11.2020 asti. Voit valita yhden tai useamman eri vaihtoehdoista. Jokaiseen työpajaan osallistuu 15 nuorta, jotka ovat suuntautumassa musiikkialalle tai toimivat jo alalla.

Työpajat järjestetään etänä, Teams-alustalla. Työpajoissa nuoret pääsevät oppimaan alan ammattilaisilta, mitä kaikkea musiikkialalla tehdään ja millaista alalla on työskennellä. Työpaja sisältää asiantuntijoiden puheenvuoroja ja yhteistä keskustelua. Tarkemmat ohjeet, ennakkotehtävät ja Teams-linkki työpajaan lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen työpajaa. Opiskelijat saavat osallistumisesta todistuksen, jonka voi liittää osaksi musiikin opintoja. 

n/a