Tarjoamme lyhyitä työtehtäviä 13-17-vuotiaille helsinkiläisille nuorille, jotka asuvat tai käyvät koulua yksikkömme alueella.

Työpaikat voivat sijoittua johonkin Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan toimipaikkaan (nuorisotalot, kirjastot, museot, liikuntapaikat, jne.) tai nuoret voivat ehdottaa itse jotain yleishyödyllistä työtä. Työstä täytyy olla iloa tai hyötyä myös jollekin muulle, eli se ei voi sijoittua yritykseen, tai tapahtua vain kenenkään omaksi iloksi. Voit auttaa muita, tehdä alueen paremmaksi tai jonkun iloiseksi, mitä se voisi olla?

Mikrotöiden kesto voi olla 2-10h, ja palkkaa maksamme 8,80e/h. Töitä voi hakea ja ehdottaa touko-kesäkuulle, ja elo-syyskuulle, heinäkuussa ei ole töitä tajolla.

Lisäinfoa tulossa 4.5 mennessä!

Nyt miettimään ja keksimään töitä just sulle!

Ole kuullolla ja seuraa Kipinää!

n/a