1) Opeta taitosi muille

Työn kesto: Sovittavissa

Palkka: 8,80€/ tunti

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)

Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199

Työnkuva: Tehtävänäsi on opettaa taitosi videon tai valokuvien muodossa muille. Taito voi olla esimerkiksi tanssiliike, taiteen tekemistä, kieli tai vaikka jotakin kouluaineisiin liittyvää. Kuvat ja/ tai video teksteineen julkaistaan Instagramissa @kipina_official -tilillä ja halutessasi voit julkaista sen myös omalla some-tililläsi (muistathan tällöin merkata julkaisuun hashtagit #mikrotyöt2020 #itäkeskuksennuorisotyöyksikkö #ruuti). Valokuvia julkaisussa saa olla enintään 10 kpl ja videon kesto mielellään 1-3 minuuttia. Muistathan tehdä myös kuvatekstin ja lisätä siihen myös sopivat hashtagit.

2) Leipuri Hiiva

Työn kesto: 4h

Palkka yhteensä: 35,20€

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)

Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199  

Työnkuva: Tehtäväsi on leipoa jotain hyvää ja jakaa leipomukset sitten muiden iloksi. Voit jakaa tekemäsi leipomukset esimerkiksi ohikulkijoille tai taloyhtiön asukkaille TAI tekemäsi ohjevideon sosiaaliseen mediaan valokuvien tai videon muodossa. Lähetä valokuvat/ video myös meille ja julkaisemme kuvat nuorisotyöyksikön somessa. Halutessasi voit julkaista kuvat myös omalla sosiaalisen median kanavillasi. Muista silloin käyttää hashtageja #Mikrotyöt2020 #Itäkeskuksennuorisotyöyksikkö #RuutiMuista huolehtia riittävästä hygieniasta ja turvallisuudesta leipomisen aikana. Jos keittiössä työskentely ei ole sinulle tuttua, pyydä apua vaikka huoltajaltasi. Leipomuksia jakaessasi noudata korona-ajan turvaohjeita ja turvaetäisyyttä.    

3) Radio DJ

Työn kesto: 5h

Palkka yhteensä: 44€

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)

Lisätietoja: Eevi Savolainen, mediatuottaja, 0406427544  

Työnkuva: Työtehtävänäsi on etsiä musiikkia Signaaliradion soittolistalle ja koostaa niistä soittolistoja soitettavaksi, kun radiosta ei tule juonnettua ohjelmaa. Radio DJ:nä etsit musiikkikappaleita internetista ja työtehtäviisi kuuluu artisteihin yhteydenottaminen ja radiostoittoon luvan kysyminen. Luvan saatuasi kirjaat löytämäsi kappaleiden ja artistien tiedot excel-taulukkoon. Signaalimedia on nuorten mediayhteisö, jonka tavoitteena on saada nuorten ääni kuuluviin. Radio DJ -työpaikkoja on auki samanaikaisesti useampi ja niihin on jatkuva haku. Työaikaan sisältyy 30 min perehdytys.    

4) Tunnusmusiikin säveltäjä

Työn kesto: 4h

Palkka yhteensä: 35,20€

Sijainti: Kipinä tai etätyö (esim. kotona)

Lisätietoja: Eevi Savolainen, mediatuottaja, 0406427544 Työnkuva: Studiossamme valmistuu paljon radio-ohjelmia ja podcasteja, jotka tarvitsevat tunnusmusiikkeja. Sävellä yksi tai useampi oman kuuloinen tunnusmusiikki, jota voidaan käyttää ohjelman tunnusmusiikkina.    

5) Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja

Työn kesto: Sovittavissa

Palkka: 8,80€/ tunti Sijainti: Kipinä ja/ tai etätyö

Lisätietoja: Selina Saari, nuoriso-ohjaaja, 0405055199

Työnkuva: Suunnittele oma tapahtuma tai työpaja, josta olisi iloa muille nuorille. Sisältö voi liittyä johonkin teemaan (esim. halloween, musiikki, taide). Tapahtuman voi toteuttaa myös digitaalisesti. Suunnitelman ei tarvitse olla valmis, vaan voimme kehitellä ideaa yhdessä.