AJANKOHTAISTA! Syksyn vapaita aikoja on nyt päivitelty kalenteriin! Ei muuta kun lomaketta tulemaan ja musaa tekemään. Uutena kalenterista löytyy “Studio vapaana (vain omaehtoinen käyttö” joka tarkoittaa, että studiota saa tuolloin varata vain käyttökoulutuksen/opastuksen saanut henkilö. Käyttökoulutuksen saa minun (Mikko Röman) kautta ja järjestän tarvittaessa käyttökoulutuksia isommalle ryhmälle kerrallaan! MUISTA MYÖS ILMOITTAUTUA PIENRYHMIIN: Äänittämisen perusteet (4.9.-18.9.2018) ja Miksaamisen perusteet (25.9-9.10.2018)

Haluaisitko tehdä omaa musiikkia tai tallentaa oman bändisi demon oikeassa studiossa?

Nuorten toimintatalo Kipinän studiolla on mahdollisuus äänittää kokonaista bändiä, tehdä musiikkia koneella, laulaa, tehdä omia biisejä ohjaajan kanssa ja mitä nyt vain musiikin parissa tuleekin mieleen tehdä.

Käytössäsi studioajoilla on aina kaluston tunteva ohjaaja joka osaa opastaa sekä musiikin tekemisen, soittamisen että äänittämisen ja miksaamisen kanssa. Voit osallistua toimintaan ilman mitään aiempaa kokemusta tai voit hypätä äänittäjän paikalle jolloin ohjaaja vain jeesailee ja katsoo että kaikki varmasti toimii.

AIKOJA PÄÄSET VARAAMAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA!

Lisätietoja: Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon: mikko.roman@hel.fi / 0403348092 / Facebook: Mikko Nuorisopalvelut Itäkeskus / IG: mikko_kipina

Studiolta varataan Mikon kautta aika jolloin haluat studiolle mennä. Alla olevan linkin takaa näät kalenterin josta näkyy milloin studio ja bändikämppä on vapaana / varattuna. Kalenteri ei ole päivitettynä hamaan tulevaisuuteen, joten jos kalenteri alkaa näyttää tyhjältä on se todennäköisesti vielä päivittämättä. MUISTA ETTÄ VOIT MYÖS KYSYÄ MUISTA AJANKOHDISTA KÄYTTÄÄ STUDIOTA, muista silloin olla kuitenkin aikaisin liikenteessä!

Lähetä studiovarauksen hakemus tästä

Jos studion kalenteri ei näy kunnolla, klikkaa tästä

 

Studiolla on käytössä:

Rummut
Basso ja bassovahvistin
Kitara ja kitaravahvistin
Kaksi akustista kitaraa
Kosketinsoittimet (+ virtuaali-instrumentteja Native Komplete & Kontrol)
Sampleri (Ableton Push 2 & Live)

Apple iMac –tietokone
UAD Apollo 8p äänikortit (16 mikrofonikanavaa ja UAD pluginit)
Kuuntelujärjestelmä (Behringer Powerplay)
Genelec 8351 kaiuttimet
Logic –äänitysohjelmisto
Mikrofonit:

AKG 414 –pari
AKG D112
AKG C451 –pari
Audix i5
Sennheiser MD421
Shure 52
Shure SM57
Rode NT5 –pari
Warm Audio WA-87

Studiolla on erikseen soittotila jossa äänitetään rumpuja ja sähkökitaraa- ja bassoa. Lisäksi studion puolella laulukoppi jossa äänitetään laulua ja akustisia soittimia.