AJANKOHTAISTA! Studio Stoalla on nyt myös kuvauskalustoa! Kalustoa ei lainata ulos, mutta ohjaajien kanssa pääset tekemään mediapuolen luovaa hommaa nyt siis laajemmalla skaalalla! Myöhemmin editointikoneeseen hankitaan myös ohjelmistot videoefektien, -animaatioiden ja paremman leikkaamisen tekemiseen! Ota yhteyttä Mikkoon (tiedot alempana) jos videohommat kiinnostaa!

Haluaisitko tehdä omaa musiikkia tai tallentaa oman bändisi demon oikeassa studiossa?

Nuorten toimintatalo Kipinän studiolla on mahdollisuus äänittää kokonaista bändiä, tehdä musiikkia koneella, laulaa, tehdä omia biisejä ohjaajan kanssa ja mitä nyt vain musiikin parissa tuleekin mieleen tehdä.

Käytössäsi studioajoilla on aina kaluston tunteva ohjaaja joka osaa opastaa sekä musiikin tekemisen, soittamisen että äänittämisen ja miksaamisen kanssa. Voit osallistua toimintaan ilman mitään aiempaa kokemusta tai voit hypätä äänittäjän paikalle jolloin ohjaaja vain jeesailee ja katsoo että kaikki varmasti toimii.

AIKOJA PÄÄSET VARAAMAAN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA!

Lisätietoja: Ota rohkeasti yhteyttä Mikkoon: mikko.roman@hel.fi / 0403348092 / Facebook: Mikko Nuorisopalvelut Itäkeskus / IG: mikko_kipina

Studiolta varataan Mikon kautta aika jolloin haluat studiolle mennä. Alla olevan linkin takaa näät kalenterin josta näkyy milloin studio ja bändikämppä on vapaana / varattuna. Kalenteri ei ole päivitettynä hamaan tulevaisuuteen, joten jos kalenteri alkaa näyttää tyhjältä on se todennäköisesti vielä päivittämättä. MUISTA ETTÄ VOIT MYÖS KYSYÄ MUISTA AJANKOHDISTA KÄYTTÄÄ STUDIOTA, muista silloin olla kuitenkin aikaisin liikenteessä!

Lähetä studiovarauksen hakemus tästä

Jos studion kalenteri ei näy kunnolla, klikkaa tästä

 

Studiolla on käytössä:

Rummut
Basso ja bassovahvistin
Kitara ja kitaravahvistin
Kaksi akustista kitaraa
Kosketinsoittimet (+ virtuaali-instrumentteja Native Komplete & Kontrol)
Sampleri (Ableton Push 2 & Live)

Apple iMac –tietokone
UAD Apollo 8p äänikortit (16 mikrofonikanavaa ja UAD pluginit)
Kuuntelujärjestelmä (Behringer Powerplay)
Genelec 8351 kaiuttimet
Logic –äänitysohjelmisto
Mikrofonit:

AKG 414 –pari
AKG D112
AKG C451 –pari
Audix i5
Sennheiser MD421
Shure 52
Shure SM57
Rode NT5 –pari
Warm Audio WA-87

Studiolla on erikseen soittotila jossa äänitetään rumpuja ja sähkökitaraa- ja bassoa. Lisäksi studion puolella laulukoppi jossa äänitetään laulua ja akustisia soittimia.

KIPINÄN STUDION SÄÄNNÖT:

1. Studio on paikka jossa luodaan ääntä tai kuvaa. Studio ei siis ole pelkkä hengailupaikka.

Studion voi varata itselleen vain vuoro kerrallaan. Poikkeuksena erikseen sovitut bändiäänitykset, joissa rakennetaan isompi mikitys. Isompi setti voi olla kasassa ja tila varauksesa kolme päivää.

Studioryhmäläisillä (vaatii aktiivisen osallistumisen studioryhmän toimintaan) on myös oikeus varata studio maksimissaan kolmeksi päiväksi mikäli heillä on siihen perustelut. Perusteluksi käy esim. EP:n äänittäminen.

2. Varaukset hoidetaan aina kipina.munstadi.fi/studiostoa osoitteen kautta.

3. Studiolla on kahdenlaisia vuoroja: Ohjattu studiotoiminta ja omaehtoinen toiminta.

Ohjattu studiotoiminta tarkoittaa sitä, että paikalla on ohjaaja opastamassa ja auttamassa studion käytössä, musiikin tekemisessä ja kaikessa muussa. (Nämä vuorot merkitty kalenteriin “Studio vapaa”)

Omaehtoinen toiminta tarkoittaa studioaikaa jolloin studiolla ei ole saatavilla ohjaajaa. Näiden aikojen käyttäminen vaatii sen, että ohjaajat tuntevat studiota käyttävät nuoret, sekä ovat varmoja siitä, että studion     laitteiden käyttö onnistuu ilman valvontaa.

Lisäksi studioryhmäläiset, jotka osaavat käyttää laitteistoa, osallistuvat ryhmän toimintaan aktiivisesti ja ovat tehneet Kipinän kanssa omaehtoisen käytön sopimuksen ovat oikeutettuja sellaisiin studiovuoroihin     jolloin Kipinässä ei ole muuta toimintaa. Tämä toiminta rajoittuu kuitenkin vain Stoan aukioloaikoihin (vahtimestareiden paikallaolon takia).

4. Myöhästyminen, vuoron peruminen

Mikäli varatulle vuorolle ei saavuta, eikä myöhästymisestä ilmoiteta tuntiin vuoron alusta -> vuoro vapautuu studioryhmäläisille.

Mikäli vuorolle ei saavuta lainkaan, eikä siitä ilmoiteta mitään -> Kahden kuukauden varauskielto.

Vuoron voi peruuttaa viikkoa ennen vuoron alkua. Poislukien sairastapaukset ja muut ymmärrettävät tilanteet.

5. Studiolla ei voi harrastaa liikuntaa ja suuria liikkeitä sisältäviä tanssiliikkeitä. Studion laitteisto on arvokasta ja kaikkien etu on että laitteisto pysyy kunnossa.

6. Vahinko on vahinko ja on aina parempi ilmoittaa vahingosta kuin jättää se mainitsematta.

7. Studiolta laitteiston varastamisesta tai laitteiden tahallisesta rikkomisesta tehdään aina rikosilmoitus! Tilasta on vastuussa vuoron varannut henkilö.

8. Kipinän kaikki tilat ovat päihteettömiä tiloja (mukaanlukien tupakkatuotteet, nuuska, alkoholi, huumeet..). Tämä koskee siis myös studiota.

9. Studio tulee jättää sellaiseksi kuin se on vuorosi alkaessa: Jos tuot studiolle jotain, vie se myös mukanasi.

10. Studiolla on lupa kokea tunteita ja nauttia musiikin, äänen, kuvan ja taiteen tekemisestä! Tervetuloa!